Edustukset

Edustukset - merkit ja valmistajat

Edustukset Salon Mainosbrodeerauksella ovat korkea laatuisia, sillä edustamme Euroopan johtavia yritystekstiilivalmistajia. Edustuksiimme kuuluvat myös liikelahjat ja mainoskynät.

Yritys- ja mainostekstiilit

Clique on Euroopan johtava profiilivaatevalmistaja. Cliquen mallistosta voit valita itsellesi ja yrityksellesi yksilöllisen ja jäljittelemättömän pukeutumistyylin. Cliquen malliston suunniteluperusteita ovat helppohoitoisuus ja monikäyttöisyys. Mallistosta löytyy rentoa, muodollista, yksiväristä tai kuviollista, aina sopiva vaihtoehto tarpeen mukaan.

Fruit of the Loom on Euroopan johtava tapahtuma- ja yritysmarkkinointiin tarkoitettujen vapaa-ajan vaatteiden mallisto. Mallistosta löytyy sopiva asuste kaikkiin tarpeisiin niin miehille, naisille kuin lapsillekin.

Jerzeesin trendikkäät mallit ovat kankaaltaan korkealaatuisia. Malliston perusideana on asusteiden mukavuus ja toimivuus tyylikkyydestä tinkimättä.

Vuodesta 1988 lähtien James Harvest Sportswear -asut ovat auttaneet tuhansia yrityksiä luomaan loistavaa joukkuehenkeä. Mallistosta löytyy laaja valikoima tyylikkään rentoja ja laadukkaita urheilullisia asusteita jokaiseen tilanteeseen.

Harvest & Frost perustuu uskomukseen, että estetiikka, laadukas muotoilu ja tarkka käsityötaito ovat tärkeitä osia elämässämme.

Terry Wylien perusti TEE JAYSin vuonna 1976 kauniilla maaseudulla Alabamassa, Yhdysvalloissa. Terryn visio oli tuottaa maailman parasta kaupallista T-paitaa.

Kotoamme Norjassa Helly Hansen on valmistanut ammattitason varusteita auttaakseen ihmisiä pysymään ja tuntemaan olonsa eläviksi yli 140 vuoden ajan.

Työasusteet

Vuonna 1925 Fristadin perustaja John Magnuson aloitti työvaatteiden valmistuksen Fristadin kylässä aivan Boråsin ulkopuolella Ruotsissa. Aikana, jolloin työvaatteita ei ollut saatavilla Ruotsissa, mutta teollistuminen kukoistaa, Magnuson näki mahdollisuuden päästä vielä hyödyntämättömille markkinoille.

Snickers Workwear on yksi Euroopan johtavista työvaatemerkeistä. Vaatteet on suunniteltu ja testattu täyttämään ammattityöntekijöiden tarpeet ja toiveet.

Mascot kehittää, valmistaa ja markkinoi korkealaatuisia työvaatteita ja turvajalkineita eri alojen ammattilaisille, urakoitsijoille ja teollisuuteen.

Würthin työasut edustavat tunnettua saksalaista laatua. Laajasta valikoimasta löytyy sopiva vaatetus työhön kuin työhön.

Nöyristä aloituksistamme 1950-luvun Ruotsin maaseudulla koko maailman likaisiin työpajoihin, mutaisiin rakennustyömaihin, vaativiin työympäristöihin, hitsausroiskeisiin ja kipinöihin. Löydät Blåkläderin laadukkaat työvaatteet kaikkialta.

Mainoskynät

Laajasta kynävalikoimasta löytyy sopiva kynä jokaiseen tarpeeseen peruskynistä aina juhlaviin lahjapakkauksiin saakka.

Liikelahjat

Sagaform on uudenaikainen ja tyylikäs profilointisarja Pohjoismaalaiseen makuun. Sagaformin tuotteet soveltuvat sekä asiakaslahjoiksi että henkilökunnan omaan käyttöön. Laadukkaat ja yksilölliset käyttötuotteet muistetaan pitkään.