Palvelut ja tuotteet

Palveluvalikoimaamme kuuluvat brodeeraus, kangasmerkkien teko, DTF tulostus ja prässäys. Myös tekstiilit, mainoskynät ja liikelahjat kuuluvat valikoimiimme.

Brodeeraus

Teemme brodeeraukset koneellisesti tikkaamalla. Brodeerauksemme kestävät muuttumattomana kovassakin käytössä ja säilyttävät värinsä ja mallinsa konepesussa. Langanvärejä on valittavana todella laaja valikoima kaikkiin mahdollisiin tarpeisiin. Voimme toteuttaa brodeeraukset lähes kaikkiin mahdollisiin tekstiileihin, kuten esimerkiksi paitoihin, takkeihin, laukkuihin, pyyhkeisiin, jne…

DTF TULOSTUS

DTF tulostusta räätälöitynä tarpeisiisi!

Etsitkö korkealaatuista DTF tulostusta omiin tai yrityksesi tarpeisiin? Salon Mainosbrodeeraus on täällä tarjoamassa sinulle huippulaadukasta DTF tulostusta, joka erottuu joukosta.

TARRAT

Tarrat painatettuna juuri sinun tarpeisiisi!

Etsitkö laadukkaita ja räätälöityjä tarroja liiketoimintasi markkinointiin tai muihin tarpeisiin? Salon Mainosbrodeeraus tarjoaa monipuolisia ja ammattimaisia tarvikeratkaisuja, jotka erottuvat joukosta.

LIIKELAHJAT

Liikelahjat brändäyksen tukena!

Liikelahjat ovat tehokas tapa vahvistaa yrityksesi brändiä ja luoda positiivisia asiakassuhteita. Salon Mainosbrodeeraus tarjoaa laadukkaita ja räätälöityjä liikelahjaratkaisuja, jotka tekevät vaikutuksen.

MUUT TUOTTEET

Uniikit muut tuotteet, joihin saatavilla painatuksia, brodeerauksia ja lasermerkkauksia!

Salon Mainosbrodeeraus tarjoaa monipuolisen valikoiman räätälöityjä tuotteita, jotka voidaan personoida juuri sinun tarpeisiisi. Voimme lisätä näihin tuotteisiin painatuksia, brodeerauksia tai lasermerkkauksia, olipa kyseessä sitten yrityksesi imagoa tukeva brändäys tai henkilökohtainen lahja.